PACKLINE

De Packline dakkoffers in ABS of Glasvezel!

Packline dakkoffers onderscheiden zich door hun strakke en duidelijke Scandinavisch design . Daarnaast behoren Packline dakkoffers tot de veiligste in de markt,  door het gebruik van glasvezel versterkt materiaal of de Twinsheet technologie bij ABS Boxen (NX-Serie). Packline’s kunnen hoge snelheden aan. Al met al een zeer geluids-arme , brandstofbesparend – efficiënte, veilige , functionele … en bovenal , zeer goed uitziende dakkoffer .

Klik hier om de Packline te vinden die op uw auto past!

    

Packline ABS dakkoffers:

Koffers van ABS bestaan al geruime tijd. Packline heeft de ontwikkelingen in ABS met interesse gevolgd om zo een eigen materiaal te kunnen ontwikkelen dat voldoet aan de strengste kwaliteit- en milieueisen. Dit materiaal is er nu. Een aantal jaren geleden heeft Packline een indrukwekkend assortiment dakkoffers ontwikkeld, gemaakt van een combinatie van ABS en acryl, versterkt met metaal. Deze dakkoffers combineren een jarenlange ervaring in het produceren van ‘’high-end’’ glasvezel dakkoffers en de superieure eigenschappen van een bijzonder materiaal.

Packline glasvezel dakkoffers:

Er zijn maar weinig materialen die vergelijkbaar zijn met de pasvorm, de afwerking, de stijfheid, het gewicht en de vormgevingsmogelijkheden van glasvezel. Packline maakt al sinds 1982 in zijn meeste exclusieve aerodynamisch vormgegeven dakkoffer modellen gebruik van dit unieke materiaal.

Kernwoorden van het exclusieve mer Packline:

Sublieme afwerking, Optimale stevigheid, Perfecte pasvorm, Lichtgewicht, Geluidsarm, Veiligheid, 10 jaar garantie!

Exclusieve informatie en prijzen klik hier!

 

 

 

Autocleaning, dakkoffer bemiddeling PT Cruiser gala-, vip- of trouwautoverhuur