KOPLAMPREINIGING.NL

APK keuringseisen voor verlichting

 

Klaar terwijl u wacht met een kopje koffie op onze vestiging in Roosendaal!!

 

Verlichting is onderdeel van de veiligheid van de auto. Niet alleen voor u als automobilist maar ook voor de veiligheid van andere weggebruikers heeft goedwerkende verlichting een hoge prioriteit.

APK keuringseisen voor de verlichting op een rijtje:

  • Koplampen moeten bij de apk keuring naar behoren werken. APK keuringseis is werkende functie van stadslicht, dimlicht en grootlicht bij beide lampen. Kleur van de lichten moet wit of geel zijn. Bij de APK wordt ook de hoogte van de lichten gemeten. Indien deze vanuit de auto af te stellen zijn voor bijvoorbeeld rijden met aanhanger, dan dient deze functie te werken. Een andere eis van de APK keuring is dat linker en rechterlamp evenveel verlichting moeten geven.
  • APK keuringseis aan de staat van de verlichting is dat alles vochtdicht moet zijn en het lichtbeeld niet vertekend mag zijn. Glazen dienen helder te zijn, ongeverfd en mogen minimaal voor 25% afgeschermd zijn.

 

Wij van KOPLAMPREINIGING.NL spelen hier op in en bieden u de mogelijkheid uw mat en geel geworden koplampen te laten herstellen.

 

De totale kosten van het herstel van uw koplampen voor 2 stuks komt op € 50.- incl. btw.

 

Deze behandeling kan ook op locatie uitgevoerd worden. Wij vragen dan wel voorrijd kosten.

Bel ons gerust eens op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Deze koplampen gingen u voor, een stralend helder resultaat:

   

   

   

   

   

   

 

Autocleaning, dakkoffer bemiddeling PT Cruiser gala-, vip- of trouwautoverhuur